Pinot Madeleine 2019 barrique Product van Myra Madeleine

hoe bestel ik de ´Pinot Madeleine´ van Myra Madeleine?

Ik nam uit het krankzinnig prachtige maar zwaar getroffen Ahrdal twee bijzondere Pinot Madeleine´s mee. (Mocht je dit wonderlijke verhaal gemist hebben, klik dan maar eens door naar de twee links hierboven of check mijn Instagram profiel) Deze bijzondere wijn, gemaakt door Weingut Kriechel, is verkrijgbaar via de Coninck Wines maar kun je uiteraard ook rechtstreeks bij mij bestellen. Vul onderstaand formulier in en laat in het berichtenblok je adresgegevens achter, je voorkeur voor de Pinot Madeleine of een twaalf maanden houtgelagerde en de gewenste hoeveelheden. De factuur ontvang je daarna van mij per mail. Easy as that!

Twee varianten:

  • Pinot Madeleine 2019 (20,95 Euro incl BTW)
  • Pinot Madeleine 2019 Barrique (27,95 Euro incl BTW)

Beide prachtige rode wijnen om nu te drinken, maar met zeker ook nog een mooi evolutie potentieel als je hem laat liggen!

Verzendkosten binnen Nederland:

  • Tot zes flessen 7,25 Euro per zending (gelijk aan max 10 kilo)
  • Afhalen bij mij in Breda of bij The Foody Store in Bergen op Zoom is gratis

Verzendkosten naar Belgie:

  • 1 fles 9,30 Euro
  • 2 flessen 19,50 Euro
  • 3, 4 of 5 flessen 25 Euro
  • 6 flessen 34 Euro

En vergeet nadien zeker niet mij te laten weten wat je ervan vond! Mocht je er op social media aandacht aan willen besteden gebruik dan #pinotmyramadeleine Dan kan ik het altijd terugvinden! Ook vind ik het fantastisch als je voor mij een mooie food pairing hebt. De aantrekkelijkste pairings zou ik heel graag willen afdrukken om voortaan, met jouw credits uiteraard, met de wijn mee te sturen ter inspiratie voor anderen.

Met lieve groeten,

logo myra madeleine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s