Pinot Madeleine 2019 barrique Product van Myra Madeleine

Waar kan ik de ´Pinot Madeleine´ kopen?

Uit het krankzinnig prachtige maar zwaar getroffen Ahrdal nam ik onlangs twee bijzondere Pinot Madeleine´s mee. (Mocht je dit wonderlijke verhaal gemist hebben, klik dan maar eens door naar deze link of check mijn Instagram profiel)

Deze bijzondere, exclusieve wijn, gemaakt door Weingut Kriechel, is verkrijgbaar via de Coninck Wines , zowel online als offline bij steeds meer (wijn)winkels (scroll down voor een overzicht) en is sinds kort zelfs terug te vinden op de wijnkaart van Michelin Star restaurant Valuas in Venlo.

Uiteraard is de wijn ook rechtstreeks bij mij bestellen. Vul onderstaand formulier in en laat in het berichtenblok je adresgegevens achter, je voorkeur voor de Pinot Madeleine of een twaalf maanden houtgelagerde Pinot Madeleine en de gewenste hoeveelheden. De factuur ontvang je daarna van mij per mail. Easy as that! Bovendien krijg je vanaf nu bij elke bestelling d.m.v een wachtwoord toegang tot drie perfecte wijn spijs combinaties om thuis te maken. Speciaal ontwikkeld door Michelin Star chef Eric Swaghoven!

Twee varianten:

  • Pinot Madeleine 2019 (20,95 Euro incl BTW)

In de geur zwart fruit zoals bes en braam. Lichte aardse tonen van rode biet en bosgrond. Verder kruidnagel met een hint van witte peper. De wijn heeft een zuivere smaak en is prettig verfrissend. Fijn als aperitief wijn die het ook prima doet bij gerechten op basis van varkensvlees en kip, mits zo naturel mogelijk bereid (Ron andes, magister vini)

  • Pinot Madeleine 2019 Barrique (27,95 Euro incl BTW)

Zwoel, aanlokkelijk aroma van rijpe zwarte bessen en morellen. Ook komt een aangename zweem van rozen voorbij. Verder zoet pijptabak, mokka en kreupelhout. De wijn heeft een fijne uitgebalanceerde smaakintensiteit. Soepel en prettig rond en toch heerlijk vol. Een prima begeleider van fijne schotels met varkenshaas of filet, ragout maar denk ook gerust aan een rosé gegrilde tonijnsteak (Ron Andes, magister vini)

Te koop bij:

  • Wijnhuis Vintges in Ulvenhout (Breda)
  • The Foody Store (via deze link ook online) in Bergen op Zoom
  • Bourgondisch Lifestyle winkels in Amsterdam en Beverwijk. Hier kun je gelijk vragen om bijpassende kazen. Eigenaar en maitre fromager René Koelman stelde met, maar vooral voor mij, dé perfecte kaasplank samen passend bij mijn Pinot Madeleine, vol elegantie, spanning en magie.

Verzendkosten binnen Nederland:

  • Tot zes flessen 7,25 Euro per zending (gelijk aan max 10 kilo)

Verzendkosten naar Belgie:

  • 1 fles 9,30 Euro
  • 2 flessen 19,50 Euro
  • 3, 4 of 5 flessen 25 Euro
  • 6 flessen 34 Euro

En vergeet nadien zeker niet mij te laten weten wat je ervan vond! Mocht je er iets op social media over willen delen, gebruik je dan #pinotmyramadeleine ? Dan kan ik het altijd terugvinden!

Met lieve groeten,

logo myra madeleine

4 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s