Contact

Wil je me iets vragen, iets met me delen of vertellen? Je kunt me bereiken via myra@myramadeleine.com Altijd goed van jullie te horen!

Mijn grote liefde voor eten, mijn kennis en netwerk deel ik graag met de wereld. Mail me en misschien vertel ik straks ook jullie verhaal!

ADVERTORIALS

In de vorm van een offline artikel, of bijvoorbeeld in de vorm van een online advertorial: een gesponsord artikel waar jullie product of dienst centraal staat. Voorwaarde voor mij blijft overigens wel altijd dat het een relatie moet hebben met food en dat ik het met persoonlijke overtuiging de boodschap kan brengen

EVENEMENTEN

Of, omdat ik net zo lief achter mijn PC vandaan kom om mensen te ontmoeten, dan dat ik erachter zit om te schrijven, kun je me natuurlijk ook boeken voor (culinaire) evenementen, bedrijfsbezoeken, interviews, persreizen, reportages of andere opdrachten. Ik kom met veel plezier jullie bijzondere gelegenheden in woord en beeld vast leggen om daarna te delen met de community om mij heen.

Liever een blogevent of perslunch volledig door mij laten organiseren voor Nederlandse en/of Belgische foodies met jullie product in de hoofdrol? Dat kan sinds kort ook! Mail me op info@myramadeleine.com en ik vertel je graag meer.

 

valderrama
Persreis Toledo (Spanje) met Valderrama Olijfolie en sterrenchefs

 

RECRUITMENT

Zie je wel iets in samenwerken maar ben ik voor jullie product of dienst niet de juiste? Kom dan eens kijken op het gratis, zelfsturend travel,-foodbloggersplatform #linkingpin

Plaats een concrete oproep voor een productreview, give-away actie of blogevent en kies zelf uit de reacties de blogger die het beste matcht. Inmiddels hebben al heel veel succesvolle foodbloggers uit zowel Belgie als Nederland zich aangesloten en zijn de eerste samenwerkingen succesvol afgerond!

PERS

Voor het vrijblijvend toesturen van persberichten, producten voor review, uitnodigingen voor culinaire events, recensie aanvragen etc kun je me mailen op: info@myramadeleine.com

SOCIAL MEDIA

En wil je graag dagelijks op de hoogte blijven van ontwikkelingen, nieuwe artikelen, mijn leuke ontmoetingen en samenwerkingen? Dan kun je me altijd vinden op Instagram en Facebook. Daarnaast ben ik zoals een echte socialholic betaamt als vanzelfsprekend ook heel actief op Pinterest en LinkedIn : )

Let’s stay connected! Wie weet waar het nog eens goed voor is…

With love,

logo-myra-ping

 

 

2 Comments

 1. myramadeleine

  He Margot, wat leuk! Altijd goed gelijkgestemden persoonlijk te leren kennen. Ik had nog geen concrete plannen voor Proefmei maar je mag me altijd iets voorstellen. Ben jij via Brabant Celebrates Food betrokken of puur liefhebber? In principe ben ik tot en met 25 juni erg druk maar als er iets te combineren valt graag natuurlijk! Lieve groeten, Myra Madeleine

  Like

 2. Margot Haest

  Hallo Myra,

  We zijn via social al connected. Het lijkt me erg leuk om je een keer te ontmoeten.. Ervaringen uitwisselen of misschien een toekomstige samenwerking.

  Kom je toevallig nog naar Proefmei in Bergen op Zoom? Dan zouden we elkaar daar kunnen treffen!

  Ik hoor graag of je daarvoor openstaat!

  Met smakelijke groet,

  Margot Haest

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s