PROFESSIONEEL GENIETERS

Omdat je nu eenmaal niet op twee plaatsen tegelijk kunt zijn…daarom gaat zo af en toe, geen ambassadeur, maar een professioneel genieter voor mij op pad. Iemand die mijn bourgondische genenprint deelt. Die net zo makkelijk met vieze laarzen in het veld staat om het mooie verhaal van de boer te horen, als op hoge hakken aan een strak gedekte tafel aanschuift bij een chef op het allerhoogste niveau. Iemand die gevoelig is voor sfeer en oog heeft voor detail. Een alleseter maar bovenal een enthousiaste genieter met oprechte interesse in de boer, de chef of producent. Een echte verhalen verteller!

Met hun foto´s en ervaringen maken we samen content om hier en op mijn social media kanalen te delen. Zo hoeven jullie, maar vooral ook ikzelf, (bij-na) niets te missen!

En mocht jij jezelf nou in dit profiel herkennen en denken dat wil ik ook! Stuur me dan zeker een email met je motivatie, voorbeelden van je fotografie,-en schrijfstijl zodat ik je kan uitnodigen voor een wijntje met een gezellige borrelplank. Dan weten we gelijk of we ook in real-life dezelfde taal spreken! Zo ouderwets ben ik namelijk ook wel weer…

Met lieve groeten,