Quarantaine was nog nooit zo luxe!

Alle restaurants tot en met 6 april gesloten… je zou als ondernemer voor minder met je handen in het haar zitten! Toch zijn er talloze zaken in Brabant die niet bij de pakken neer gaan zitten en met hele mooie, hartverwarmende en creatieve initiatieven komen om de klap enigszins te verzachten.

Restaurant Monarh* in Tilburg

thuisbezorgen restaurant Monarh tilburg

Woon je in Tilburg of Goirle? Dan heb ik goed nieuws! Sterrenchef Paul Kappé van restaurant Monarh* maakt van de nood een deugd en komt met een fantastisch viergangenmenu voor thuis. Bestel bij hen dit aantrekkelijke menu voor 59 Euro p.p. of kies uit de heerlijke a la carte mogelijkheden. En als je het helemaal goed wil aanpakken dan kun je er ook gelijk bijpassende wijn bij bestellen. Het leven vieren moeten we toch, niet waar?

Restaurant Monarh* | Bredaseweg 204-08 | 5038 NK Tilburg

Restaurant Sense* in Den Bosch

sense restaurant den bosch

De realiteit dat de horeca de komende weken geen gasten mag verwelkomen is voor elke ondernemer direct voelbaar. Denk maar aan salarissen, huur en leverancierskosten. Sterrenchef Dennis Middeldorp komt daarom met een sympathieke crowdfundingactie. Niet omdat het bedrijf niet solide is, maar juist om de continuteit van zijn fantastische restaurant Sense te garanderen!

Uiteraard kun je ook je steentje bijdragen door een kadobon aan te schaffen of alvast een reservering te maken voor later. Een heule dikke aanrader weet ik uit ervaring. Ik schoof er immers nog geen twee weken geleden aan en ben zijn yellowtail kingfish gerechtje met kaffir limoen, sperzieboon, cocos en emping nog altijd niet vergeten.

Restaurant Sense* | Jeroen Boschplein 6 | 5211ML ‘s-Hertogenbosch

Restaurant Tribeca** in Heeze

voucher verwen arrangement tribeca

Ook in Heeze kijken ze liever vooruit dan achterom. Om straks, als de deuren weer open mogen, met ons het bourgondische leven te vieren stelden zij een speciaal verwen arrangement samen. Dus heb je altijd al eens willen eten bij dit geweldige restaurant, dan is dit eigenlijk een niet te missen kans! Bestel nu vast online een voucher voor 125 Euro p.p, (normale prijs 220 Euro p.p.!) en laat je straks compleet in de watten leggen met zes gangen inclusief aperitief, wijn, water en koffie. Je vindt de voucher door onderaan op ´make a reservation´ te klikken. De voucher verschijnt dan vanzelf rechts in het scherm….het is dat ik zelf pas nog geweest ben!

Restaurant Tribeca** | Jan Deckersstraat 7 | 5591 HN Heeze

Restaurant de Rozario* in Helmond

togoderozario

Zo kennen we Jermain! Niet thuis passief duimen gaan zitten draaien maar denken in mogelijkheden. Strijdlustig en vol doorzettingsvermogen. Vanaf vandaag kun je een menu thuis laten bezorgen met drie typische De Rozario gerechten voor maar 45 Euro p.p, Hun heerlijke boa broodjes met miso mayonaise worden als vanzelfsprekend mee geleverd.

Wist je trouwens dat als je een foto van je -to-go-de-rozario- maaltijd post op zijn Facebook (of met een tag op Instagram), je ook nog eens kans maakt op een viergangen diner voor twee personen? Ik zeg…go go go to go met de Rozario!

Restaurant De Rozario* | Steenweg 8 | 5707 CG Helmond

Restaurant Mijn Keuken* in Wouw

restaurant mijn keuken wouw

Eentje in de categorie hartverwarmend deze. Restaurant Mijn Keuken komt met dagelijks wisselende maaltijden tegen een klein prijsje voor iedereen die woont in Wouw, Roosendaal of Bergen op Zoom (en alles daartussen).

En met klein prijsje bedoel ik dus echt klein prijsje! Voor 5 Euro p.p. geniet je al van een volwaardige maaltijd van de dag, die je naar wens voor 3 Euro kunt uitbreiden met een soepje vooraf. Je bestelt eenvoudig via whatsapp, tussen 15:00pm en 18:00pm staan ze bij je voor de deur en je rekent af met tikkie. Niks moeilijks aan. Zin in iets meer luxe? Ook dat kan! Check dit menu maar eens online

Restaurant Mijn Keuken* | Markt 1 | 4724 BK Wouw

Met lieve groeten,

myra madeleine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s