Doloris

Sta jij ergens het liefst al binnen wanneer de verf nog nat is? Dan heb ik een leuke voor je. Deze splinternieuwe rooftop bar with a view in het keigezellige Tilburg is net open!

Ikzelf ging in één streep naar boven, nestelde me in één van de vele kleurrijke loungehoekjes en bestelde hun wereldse signature gerechtjes, die overigens, het mag gezegd worden, verrassend goed waren.

Maar ben jij nou zo´n type die vindt dat je een drankje eerst moet verdienen? Stop dan voor de grap eens één verdieping lager en verlies jezelf in het Meta Maze. Een onwerkelijk kunstlabyrint vol effecten die je even meeneemt naar een andere wereld. Zo´n unieke individuele ervaring, dat je daarna blij bent samen boven even te kunnen verwerken, wat je zojuist allemaal hebt meegemaakt.

Doloris | Spoorlaan 21 | 5038CB Tilburg

Met lieve groeten,

Één reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s