Masami Fusion Cuisine

geschreven in samenwerking met en dankzij professioneel genieter Bibi Vermaesen

Een oase van rust midden in het hectische zakendistrict van Hoofddorp. Een Aziatische welteverstaan, waar gastvrouw en alleskunner Susanne Kemner, met de hulp van interieurgoeroe Eric Kusters, je het gevoel geeft thuis te komen. Spreekwoordelijk thuis komen dan toch, want dit beeldschone urban chique interieur lijkt met de beste wil van de wereld niet eens een héél klein beetje op dat van ons!

Maar echt! Eenmaal binnen waan je je eerder in een hippe stad als Hong Kong dan op het Hoofddorpse kantorenpark Beukenhorst-Oost. Wat een feest moet dit zijn voor de mensen die hier werken. Voortaan stropen ze hun mouwen op, schoppen hun hoge hakken uit en lopen gelijk na het werk vanuit hun kantoortoren zo een Aziatische hemel binnen. En dat is niet alleen dankzij het warme interieur. Want jullie hebben de kaart nog niet gezien. Keuze stress krijg je ervan maar zeg nou zelf: als je moet kiezen tussen een super mals stuk van het met graan gevoerd Angusrund of een Thais vispotje met zeebaars, coquille, kingcrab, gamba´s en rode curry, dan weet je dat je serieus in de problemen zit!

Verantwoordelijk voor deze kaart vol aantrekkelijke keuzes is de Thaise chefkok Thanurak Somchit -alias Ben- die zijn sporen ruimschoots verdiend heeft in Londen, Berlijn en op Ibiza. Hij gebruikt kruiden en ingrediënten uit alle windstreken van Azië en combineert deze met het beste wat Europa te bieden heeft. Fusion Cuisine noemen ze dat. En geloof ons, met zijn cuisine zorgt hij ervoor dat echt het héle plaatje klopt. Zijn gerechten zijn absoluut net zo mooi als het restaurant zelf: luxe, zinnenprikkelend en vol aandacht.

Schop uit die hoge hakken, stroop op de mouwen van je overhemd en bestel een Fuji Sunset of Marry Me.

Sinds deze zomer elke werkdag open van 12.00 tot 22.00pm….voor een zakelijke lunch, de vrijdagmiddag borrel, een intiem momentje of een private dining experience dankzij het multifunctionele ruimte. En in de zomer zit je zelfs relaxed in de garden want in de tuin klinkt in dit geval toch ook eigenlijk net iets te gewoon.

Ook een hele fijne bestemming trouwens voor mensen die niet werken op kantorenpark Beukenhorst-Oost. Het is nog geen 10 minuten lopen vanaf het station. Just saying…

Tip: houdt Masami goed in de gaten op social media. Regelmatig komen hier hele aantrekkelijke acties langs

Masami | Polarisavenue 151 |2132 JJ Hoofddorp

Met lieve groeten,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s