#linkingpin bloggersplatform (NL/B)

Wie sluit zich aan bij dit enthousiaste, splinternieuwe netwerk voor Travel,-Foodbloggers (NL/B) en ditto bedrijven uit deze sectoren?

Als zelfstandig culinair journalist, met én een recruitment achtergrond én een sterke affiniteit met social media, weet ik inmiddels als geen ander hoe ontzettend waardevol bloggers kunnen zijn voor merken en producten. Regelmatig krijg ik zelf immers verzoeken om samen te werken als blogger, maar daar zijn anderen zoveel beter in dan ik!

Juist omdat deze vragen me zo vaak bereiken en ik wel de juiste connecties heb, heb ik onlangs, geheel belangeloos overigens, een marktplaats te gelanceerd waar business (groot en klein) en serieuze food,-travelbloggers elkaar eenvoudig kunnen vinden. Laagdrempelig, gratis en zelf! Net gestart maar dankzij o.a. de enthousiaste warme steun van Jonneke (foodblogger van het jaar met haar blog Mooncake) en Stefanie van het succesvolle Little Spoon is de kop er af.

Hierbij nodig ik jullie van harte uit (zowel bloggers als bedrijven) om je vrijblijvend aan te sluiten bij dit  #linkingpin platform . Immers, hoe meer deelnemers hoe dynamischer het platform. Oproepen voor samenwerkingen plaats en beheer je vervolgens zelf. En kun je wel wat creatieve of inhoudelijke hulp gebruiken? Dan ben ik er altijd om te assisteren.

Denk bijvoorbeeld aan een concrete oproep voor een productreview, give-away actie, kookwedstrijd, persevent, productlancering, gastblog of blogevent en kies zelf uit de reacties de blogger die het beste matcht.

En early adopters beloof ik hierbij , alleen indien gewenst natuurlijk, een post met niets dan lovende woorden via mijn zakelijke Instagram account (+8K followers en een IPM van 89) en andere social media. Het kan maar helpen!

Dus kom maar op…

Met liefde

logo-myra-jpeg

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s