#linkingpin bloggersplatform (NL/B)

Als zelfstandig foodwriter, met én een recruitment achtergrond én een sterke affiniteit met social media, weet ik inmiddels als geen ander hoe ontzettend waardevol bloggers kunnen zijn voor merken en producten. Regelmatig krijg ik zelf immers verzoeken om samen te werken als blogger, maar daar ben ik in lang niet alle gevallen de juiste voor!

Juist omdat deze vragen me zo vaak bereiken en ik niets liever doe dan vraag en aanbod samenbrengen, heb ik onlangs -geheel belangeloos overigens- een marktplaats gelanceerd waar business (groot en klein) en serieuze food,-travelbloggers elkaar eenvoudig kunnen vinden. Laagdrempelig, gratis en zelf! Net gestart maar dankzij o.a. de enthousiaste warme steun van een aantal grote Nederlandse en Belgische bloggers is de kop er af.

Hierbij nodig ik jullie van harte uit (zowel bloggers als bedrijven) om je vrijblijvend aan te sluiten bij dit  #linkingpin platform . Immers, hoe meer deelnemers hoe dynamischer. Oproepen voor samenwerkingen plaats en beheer je vervolgens zelf.

Denk bijvoorbeeld aan een concrete oproep voor een productreview, give-away actie, kookwedstrijd, receptontwikkeling, food fotografie, deelname persevents, productlanceringen, gastblog of blogevent en kies zelf uit de reacties de blogger die het beste matcht.

Kun je wel wat creatieve of inhoudelijke hulp gebruiken? Of wil je het juist grootser en professioneler aanpakken? Dan ben ik er altijd om te assisteren of om een passend voorstel te maken.

En early adopters beloof ik hierbij (alleen indien gewenst natuurlijk) een mooie shoutout via mijn zakelijke Instagram account (+12K followers) en andere social media. Het kan maar helpen!

Hoop jullie er snel terug te zien…

Met liefde,

logo-myra-ping

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s