Aziatische smaaksensatie uit Spanje

Op de kaart bij top chef Soenil, traditionele gerechten uit de Franse keuken, maar dan met veel Hindoestaanse en Indiase invloeden. Een bijzondere combinatie die zijn succes al lang en breed bewezen heeft. De chef van Hindoestaanse/Surinaamse afkomst is groot geworden met zijn moeders keuken en daarna opgeleid in de Franse keuken: ‘Ik heb bloemkool meegekregen maar ook okra, bonen meegekregen maar ook tajerblad. De klassieke Franse keuken mooie exotische smaken geven. Dat is mijn ding’, vertelt Soenil over zijn liefde voor ‘fusion’. Geen wonder dat hij de nieuwe lijn van Valderrama zo enthousiast ontving. Zo enthousiast zelfs dat hij zichzelf nadien spontaan aanbood als ambassadeur voor de nieuwe Oriëntal Collectie.

artikel Oriental Collection

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s