De IJssalon van Breda

11

Eigenaar Edwin zit intussen inderdaad niet stil en bruist alweer van de nieuwe plannen. ‘Intussen leveren we ons ijs ook aan andere ijssalons en ik heb al een mooi pandje op het oog in Tilburg, en…’. William luistert aandachtig en schudt lachend zijn hoofd. ‘Dat gaan we voorlopig nog even niet doen. Eerst maar eens perfectioneren en optimaliseren, maar vooral ook genieten van wat je hebt!’. Edwin is even stil. ‘Je hoort het, het is een aardige vent maar wel streng’, knipoogt Edwin glimlachend in mijn richting.

artikel De IJssalon

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s