A combination of magic and pasta

There is only today….and today is a good day for magic and pasta!

We have booked.

With love,Myra Madeleine | chasing the sweet things in life

4 reacties

  1. myramadeleine

   La vita e troppo breve per mangiare e bere male! Mijn zus en haar man wonen in Italie en hebben net een huis gekocht op een ad-em-be-ne-mend plekje aan het Como meer. Ik ga half April en zal daarna verslag uitbrengen. Misschien voor jullie een bestemming voor volgend jaar! Hou me op de hoogte van Piemonte.

   Like

  1. myramadeleine

   Je hebt absoluut gelijk! En daarom is ook Houston geboekt! : ) ….eind April tot en met begin Mei zijn we weer heel even heel dichtbij (en hopelijk met) jullie! Enorm veel zin in!. ….Hoog tijd dus inderdaad voor een travel post voor Houston. Ik ken vast 1 heel goed eet adresje!!!!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s