Ontzorgen 2.0

Het gaat goed met de horeca. Hotels, restaurants, snackbars en cafés hebben in 2016 6,5% meer omgezet dan het jaar daarvoor, meldt het CBS. Al bijna vier jaar neemt de omzet van de horeca onafgebroken toe. Ook Zegers Accountants ziet dat deze positieve trend aanhoudt en dat de economische groei bovendien ook binnen andere sectoren merkbaar is. Om klanten succesvol te kunnen blijven bijstaan komt Martin Zegers met een onderscheidend kantoor waarbij digitalisering, flexibilisering van adviesdiensten centraal staat.

Accountancy nieuwe stijl

Voor velen zal Martin Zegers, directeur van Zegers Accountants, geen onbekende zijn. Al meer dan 30 jaar is hij immers actief als specialist op het gebied van accountancy, fiscaliteit, juridische en organisatorische zaken voor het MKB+-segment, en dat niet alleen binnen het horeca sector.

Met al deze ervaring is het nu tijd voor groei en vernieuwing: ‘Vernieuwen is noodzakelijk om de toegevoegde waarde voor de toekomst te behouden’ aldus Martin. Zo heeft het nieuwe Zegers Accountants onder meer grootschalig geïnvesteerd in een volledige digitalisering van de backoffice. ‘Dankzij ons geavanceerd ICT systeem kunnen we onze klanten nu volledige transparantie bieden op elk gewenst moment, wat de efficiency en effectiviteit zal verhogen’.

Vooruitkijken

Ontzorgen en vooruitkijken, daar draait het om. ‘De tijd dat de klant bij de presentatie van de jaarrekening pas inzage had in de cijfers ligt echt definitief achter ons. Bij Zegers Accountants werken we toekomstgericht. Wij kunnen door onze persoonlijke relatie met klanten, die vaak net dat beetje meer is dan puur zakelijk, proactief helpen bij het realiseren en overtreffen van hun ondernemersdoelstellingen’.

 Als het succes van je klant ook deels voelt als jouw succes. Dat is voor mij een leuke klant!

Groei

Het accountantskantoor nieuwe stijl is er klaar voor. Sinds december is er hard gewerkt aan het moderniseren en inrichten van het monumentale pand aan de Liesstraat. De voormalige jongensschool straalt één en al vernieuwing en elegantie uit. Een kantoor waar je als klant zonder probleem durft binnen te lopen met een vraag, of gewoon voor een kop koffie. Een pand dat hun filosofie weerspiegelt en bovendien nog voldoende ruimte biedt voor groei.

‘Die groei willen we enerzijds bereiken door ook collega kantoren gedeeltelijk of geheel gebruik te laten maken van onze geoliede backoffice en faciliteiten’, aldus Martin Zegers. Ook volledige overname op termijn sluit hij niet uit. ‘Voor kleine collega kantoren die zonder opvolging zitten kan dit bijvoorbeeld een interessante oplossing zijn. Zo is ook op termijn continuïteit voor hun netwerk gewaarborgd’.

Anderzijds richt Zegers Accountants zich momenteel op het aantrekken van sterke financiële professionals die zich herkennen in deze nieuwe manier van werken. ‘We gaan graag in gesprek met professionals die door hun sterke persoonlijke relatie met de klant en diepgaande kennis van de bedrijfsvoering financiële vertaalslagen kunnen maken…En ja dit is een uitnodiging, ook voor potentiele opdrachtgevers!’, lacht Martin.

artikel Hap & Tap Zegers

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s